De loodgieter in omgeving van de Zaanstreek

Ons werkgebied is Zaanstreek, Amsterdam, Alkmaar en Haarlem. Wij zijn bekend met de regio en door onze centrale ligging zijn wij tijdens werkdagen bij spoedgevallen snel ter plekke. Naast het snel verhelpen van bijvoorbeeld lekkages, verstoppingen of een defecte cv-installatie bieden wij u een breed servicepakket aan. Bel 075 - 628 83 12 of vul het contactformulier in voor meer informatie.

Lekdetectie en verstoppingen

In elke soort afvoer kan een verstopping optreden, met schade of lekkage als gevolg. Om lekkages en verstoppingen op te sporen, maken wij gebruik van een speciale camera om in het riool te kijken, een rookmachine of kleurstoffen, vochtmetingen of thermografische beelden. Voor het opsporen van lekkages in dakbedekking, gebruiken wij een rookmachine. Op aanvraag vervaardigen wij een uitgebreid verslag. 

Contact opnemen

Copyright ROM bv | www.rombv.com

Loodgieterswerk

  • Water- en gasleidingen: aanleggen van water- en gasleidingen uitgevoerd in koper of kunststof 
  • Sanitair en badkamer: leveren en installeren sanitaire installaties of totale badkamer renovaties 
  • Rioleringen: aanleggen binnen afvoersysteem, buitenriolering uitgevoerd in PVC, hemelwaterafvoeren uitgevoerd in zink, koper of PVC 

Verwarming

Duurzame Verwarming
Wij adviseren u graag over uw keuze bij de aanschaf van een nieuwe verwarmingsinstallatie of vervanging van uw huidige CV-ketel. Met het oog op de toekomst bespreken wij uw mogelijkheden voor een warmtepomp of hybride installatie in combinatie met bijvoorbeeld vloerverwarming of radiatoren geschikt voor lage temperaturen (LT-verwarming). Merken als Vaillant, Nefit en Remeha hebben reeds bewezen een betrouwbare partner te zijn in de installatie wereld. 


Radiatoren 

Bij het juiste verwarmingstoestel kiest u natuurlijk voor de juiste radiatoren, die optimaal en evenredig de geproduceerde warmte verdelen over de woning. De firma's Jaga en Henrad produceren radiatoren van een hoge kwaliteit en in bijzondere variaties. De radiatoren van de firma Thermrad zijn prijstechnisch aangenaam en van een hoge kwaliteit. Alle radiatoren zijn in verschillende types en kleuren te bestellen.

foto online catalogus Jaga en Henrad

Vloerverwarming 

Een behaaglijke warmte vergroten uw comfortabele gevoel.  Met de juiste vloerverwarming heeft u nooit meer koude voeten. Naast de losse radiatoren installeren wij ook vloerverwarming. Zowel in de nieuwbouw als in de bestaande bouw is het mogelijk vloerverwarming te installeren, eventueel in combinatie met radiatoren. Afhankelijk van de woning leggen wij de vloerverwarming in een dubbele spiraal, zonder koppelingen. Hierdoor kunnen er geen lekkages optreden en vindt er een optimale warmteafgifte plaats.

Draadloze thermostaten 

Nóg zuiniger met energie omgaan en alleen die ruimte verwarmen die u draadloos heeft ingesteld? Wij installeren het nieuwe Evohome systeem van Honeywell. Dit systeem maakt het mogelijk elke radiator afzonderlijk van elkaar te regelen. Dit volledig nieuwe systeem is ook te bedienen via een app op de smartphone of tablet. Kijk voor meer informatie op de website van Evohome.

Lood-, zink- en dakwerk

  • Aanleggen zinken dakbedekkingen, dakrandafwerkingen, goten, hemelwaterafvoeren en overig dakwerk 
  • Verwijderen- en aanbrengen loodslabben 
  • Aanbrengen bitumeuze dakbedekkingen, naar wens geïsoleerd

Onderhoud

Verleng de levensduur van uw cv-ketel en wees zeker van warmwater door jaarlijks onderhoud. Bij ons bent u niet aan een contract gebonden. U betaalt geen lidmaatschap of jaarlijkse borg. Wij nemen één keer per jaar contact met u op om een onderhoudsafspraak te maken. Constateren wij tijdens het onderhoud gebreken aan uw installatie, dan overleggen wij altijd vooraf over de kosten voor herstel.

Jaarlijks onderhoud van dak en goten? Eén maal per jaar inspecteren wij uw dak, vegen deze schoon en voeren eventuele reparaties tot 1m2 uit. De dakgoten worden uitgeveegd en geïnspecteerd op lekkage. Indien nodig solderen wij zinken goten of verlijmen goten van PVC. De prijs is op aanvraag. Ook mogelijk in combinatie met het onderhoud aan de cv-ketel.

Badkamer of toilet renovatie

Bent u aan een nieuwe badkamer of toilet toe? Wij leveren en installeren sanitaire installaties, maar verzorgen ook uw totale badkamer renovatie. Wij overleggen graag met u de mogelijkheden.